Äntligen i sociala medier

Vid fullmäktiges gruppmöte idag måndag fick vi information av kommunens kommunikatör Emma Eriksson. Hon berättar om hur hon jobbar med sociala medier där det går att uppmärksamma vad som händer i kommunen som inte tidningarna uppmärksammar. Det är snabbt att komma ut med information och lätt för kommunmedborgarna att hänga med i vad som händer. Nu fortsätter hon med kommunens hemsida som verkligen behöver en uppdatering.
Gå gärna in på facebook Vilhelmina kommun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>