Vilken framtid vill du se för dina barnbarn?

De som tycker Jimmie Åkesson låter redig i tv, läser det SD propagerar för och känner att de kan ju inte vara så farligt att rösta på SD. Det är ju upp till var och en men man måste se bakom den yta som levereras av SD. Som kvinnors rätt att bestämma över sina egna liv och egna kroppar. Jimmie Åkesson vill inskränka aborträtten och införa samvetsfrihet för vårdpersonal som vägrar utföra aborter. Abort handlar om kvinnans rätt till sin egen kropp och rätten att bestämma över sitt eget liv. Annie Lööf var i debatten här om kvällen politiskt glasklar om vad som står på spel för jämställdheten på valdagen den 9 september.

Lika illa är det när man riktar sig till äldre människor. De sänder nu ut en tidning, en skicklig propaganda som fångar äldres ängslan kring de samhällsproblem som de redovisar, påhittade, upplevda såväl som äkta, skruvas till hot och förses med en gärningsman invandraren.

SD löser alla problem inom sjukvård, pensioner, bostäder, rättssäkerhet med att stänga gränserna för invandring. Allt kan betalas med stängda gränser.

Tanken de har med sin propaganda är att man ska uppleva Sverige som hotat, ett land i kris och naturligtvis att man själv är hotad av massinvandring av främlingar, muslimer och böneutrop. När man ser den material som kommer i brevlådor så ser det ut som vanliga människor och inte ett nättroll så långt ökat når. Man vill få fram att andra partier misslyckats och att de står utanför etablissemanget.

Jag ser en KIT Film på facebook, om vad som skedde i Tyskland när nazisterna kom till makten. Det är samma sak vi ser nu. Många tyskar som röstade på nazisterna då har sen berättat att de resonerade exakt så, som de som röstar på SD gör idag. De såg sig inte själva som rasister, de hade inget särskilt emot judar, men de andra partierna hade misslyckats och då kunde väl Hitler åtminstone få en chans.

Skillnaden är att tyskarna hade ett förlorat världskrig och två djupa ekonomiska kriser bakom sig samt levde i ett verkligt politiskt kaos. Vi svenskar har som aldrig haft det bättre än vi har det nu. Sverigedemokraternas bild av Sverige är en lögn. Vem har vaknat om morgonen och verkligen känt att jag är hotad och landet är i kris?

Jag har de som stått mig nära som gått på lögnen, som tror att om Åkesson får bestämma ska även de få sin vilja igenom inom sitt område. Det är om något en lögn. Låt inte propaganda likt den på 30 talet få dig att tänka själv, att analysera och se bakom de fina bilderna.

Centerpartiet är den ideologiska motpolen till SD. Vi vill gå framåt, för medmänsklighet, framtidstro och jämställdhet. Du avgör vilken framtid dina barn och barnbarn ska få.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.