Flyg och tåg via DN till Skövde

Igår när jag satt på det miljöbelastande flyget från Vilhelmina till Arlanda på väg till mina första kommundagar i Skövde. (det står att det är ’betydande’ politiker som deltar i dessa dagar, så idag och imorgon får jag sträcka på mig lite extra…) Tog det miljövänliga tåget dtill Skövde och försökte läsa mig fram igenom utbudet av morgontidningar. Jag sökte efter vad rikspoltiken och riksmedia hade för uppfattning om regionkommitéens förslag om regionindelning…Döm om min förvåning då det verkar som om det inte var en fråga av intresse nog att debattera. Det var bara svenska dagbladet som hade en notis…är det inte lite knepigt?? Jag udnrar vad VK skriver idag…får söka på webben..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.