Umeå glömmer inlandet

Som inlandsföretagare så vet jag att förändringen av transportstödet varit väldigt bra. Tidigare gick i princip alla pengar till Umeå och Volvo, idag har även mindre företag möjlighet att ta del av transportstödet. Vi ahr lokala företag i Vilhelmina som haft det väldigt tufft med dyra transporter som idag får hjälp via transportstödet. det var inte möjligt tidigare. Det fördelas nu på ett bättre i länet sätt och gagnar fler branscher och företag. Jag ser med oro på Lennart Holmlunds argumentering när det gäller tillväxt i hans Umeå, och nu även när det gäller transportstödet. Han verkar ha glömt bort att det finns en värld utanför Umeå. Ett västerbotten som arbetar hårt för att stå starka och som vill växa utifrån sina tillgångar och resurser. Inte smulas sönder av ett växande Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.