Sjukstugan och vården…

Igårkväll hade vi ett öppet möte där vi inbjudit Landstinget för att prata om Sjukstugan och vården i Vilhelmina. Mötet blev bra där Gunilla Johansson från sjukvårdsutskottet och Karin Kopparmalms verksamhetschef här på sjukstugan deltog. Mötet var mycket välbesökt. Om än inte som i tisdagens Vojmådebatt men många är verkligen både berörda och intresserade av hur vården kommer att se ut i framtiden då resurserna krymper både hos Landstinget och kommunen. En av frågorna var om sjukstugan ska läggas ner då det ryktats om det ute på byn. Gunilla Johansson svarar direkt NEJ på den frågan.

Vi ska ha en träff till när de prioriteringar som Landstinget nu gör är offentliga vilket blir någon gång efter nyår. Så det kommer fler träffar där vi ska prata sjukstuga och vård¨och omsorg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.