Majbrasa på torsdag

Då kommunens ekonomi är väldigt trång så skärs allt bort som kan avvaras. I detta har pengarna som avsatts för Valborgsmässoafton skurits bort. Nu tar Företagarna tag i detta och ordnar en majbrasa med traditionell prägel. De får hjälp av körer, talare och de som drar ihop brasan och några andra.

Själv jagade jag ris och trä till brasan igår och försökte hjälpa till med de kontakter jag har. Patrik på Inlandsmässans ekonomiska förening jobbar nu för fullt med att ’rodda’ ihop firandet och det kommer en annons om tid på Torsdag i Vilhelmina Aktuellt. Så det blir Majbrasa även i år…..Tacka alla goda idella krafter för detta. Vi kanske går emot ett samhälle med större ideellt engagemang, ungefär som det var förut och som det fortfarande är ute i byarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.