Europa efter krisen?

På lördag den 9 maj uppmärksammas Europadagen på olika platser i Europa. Vi Svenskar är dock lite "layed back" då det gäller att fira Europa. Den dagen tycker jag att vi ska debattera aktuella Europafrågor ivrigt och hett. Ett bra tema är "Konkurrenskraft, tillväxt och jobb i Europa efter krisen." Det temat är lika aktuellt som det är svårt. Just nu sitter jag och filar på argument för en motion jag ställt till Centerpartiets Partistämma näste vecka om att hålla ihop Sverige i ett starkt Europa utifrån den Europeiska strategin om tillväxt, välfärd och demokrati.
Lissabon strategin som jag anser vara den viktigaste strategin någonsin, för att skapa tillväxt. Att koppla samman denna strategi med en nationell regional utvecklingsplan är nödvändig för att nå framgång i det nödvändiga arbetet at skapa tillväxt i hela landet. Detta är nödvändigt för att skapa välfärd och kunna behålla de europeiska demokratiska värderingar i framtiden. Det är det jag motionerar om?
Ha en skön valborg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.