Hörnlunds bitterhet…

MariaI dagens DN skriver Börje Hörnlund en argsint, bitter och elak artikel där han angriper Centerpartiet och MAud Olofsson. Att vara kritisk inom ett parti är hälsosamt och kritik är ofta det som för en ide vidare. Men att så kategoriskt jobba för att slå undan partiets trovärdighet är elakt.

Börje, kritiken ska vi lyssna till i alla led, vi ska fundera och diskutera. Men när du går ut på ledarplats i DN så sker inget annat än att du skapar motstånd och skadar partiet. Du skadar både vår trovärdighet och vårt engagemang och vilja. Alla vi som jobbar vill att partiet ska vara framgångsrikt då vi tror på att förbättra Sverige, öka tillväxt, skapa välstånd och välfärd. Hjälp till i det arbetet istället för att försvåra!

3 kommentarer

  1. Svarte Petter

    Håller med Hörnlund till 100 %, men med Stureplanscentern så känner man inte igen partiet. Stod i begrepp att byta från S till C, men det blir det inget av nu. Centern är mer blått än själva moderaterna.

    Decentraliserng som varit ett av Centerns ledord är glömt och nu tuggar Maudan endast om arbetsgivaravgifter och skatter.

    Den borgerliga mittenfåran finns inte längre.

  2. Eva Hillén Ahlström

    Hej Maria
    Tänk hur olika man kan uppfatta det skrivna ordet. Du tycker att Börje Hörnlund är bitter och elak. Jag uppfattar honom som ledsen, besviken men också arg över att inte längre känna igen sig i sitt parti.

    Mvh/Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.