Riksdagslistorna klara…

Vilket härligt regionalt parti Centerpartiet är….på dagens stämma har det lagts fast listor till årets val. Först kommer naturligtvis Maud, sen kommer Helena från SKellefteå och som trea kommer Tomas från Storuman. Tänk att vi har en sån regional balans i vår listas topp. Att ha en regional balans som på något sätt visar på hur länet ser ut är för mig mycket viktigt.  Tomas har kolla på inlandet, Helena på norra länsdelen och Maud på hela länet och landet. Sen på platserna 4-6 kommer Umeåbor, Johan, SVen-Olof och Annika. Sen kommer Victor från Vindeln och sen jag från Vilhelmina och sen Eva-May från Vindeln.

En kommentar

  1. Johan Kling

    Vi har en jättebra lista Maria! Nu ser vi till att både Helena och Tomas får åka till stockholm och Maud får fortsätta basa på näringsdepartementet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.