Stalonfeber…

Idag har jag varit på studiebesök hos Daniel och Maria i Stalon och deras företag Stalons svarv. Det var Daniels pappa som startade företaget i början av 90 talet. Det är etablerat inefter en liten skogsbilväg dit det är svårt att hitta. Där ligger företaget som levererar högteknologisk kunskapsintensiva produkter från delar till Volvo lastvagnar till finmekanik till flugspön.. de har även en egen uppfinning ljuddämpare till jaktgevär som de säljer ut över världen. Det är otroligt vilka duktiga människor det finns och vilka kontaktnät som idag finns ut över världen för våra små företag. Dessa företagare som brinner för sina företag, jobbar intensivt och dygnet om, ger järnet…det är alla hjältar vi borde lyfta fram och lyfta upp allt oftare.

Sen åkte vi hem där lilla Nikki var febrig och het som en kamin….

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.