Röding, Skoter, Skidor och Drivan

En fanstastisk påsk där jag fått ha alla barn runt omkring mig. Då mår jag som bäst! Vi har hållit till i stugan i Västansjö och mest varit på korta turer på skoter på is som bar vatten i mängder så varje tur var ett äventyr. Ska vi köra fast eller klara oss…..eller på skidor som var lite lättare att hålla ovan vatten men kinkigt ändå.  Jag fick helgens finaste röding, stor och vacker. Det var i och för sig bara jag som fiskade mer än 10 minuter, jag höll i i kanske 20 och fick valuta för det.

Nu är helgen slut och vi ska tillbaka i vardagen igen, jag hade tänkt vara ledig och hjälpa min dotter Lotta-Karin med sin sosialize.se men då det ramlat in en interpellation från Åke och en från KG så torde min ledighet bli att skriva svar på de frågor det ställer till nästa fullmäktige. Dessa intepellationer handlar om kommunens ekonomi som är bättre än vad jag vågat hoppas i denna kris, och så handlar det om upphandling av väghållning. Vi har olika bilder, de har en och jag och de mina en annan.

Det ska bli intressant att se vad som ska ske på nästa fullmäktige, känslan i maggropen är olustig. Men jag hoppas att vi som vuxna ska bete oss som vi bör. Det kanske ska vara som min dotter Sofis kompis Sandra fostrar sin dotter Lou. När Lou inte pratar med någon snäll röst så svarar Sandra. " Jag lyssnar inte på dig när du har den där rösten". Jag kanske ska pröva den metoden även i fullmäktige?

2 kommentarer

  1. Åke Nilsson

    Två interpellationer två veckor i innan kommunfullmäktige kan inte var så betungande. Särskilt när du uttalat dig i media att kommunalrådet arbetar alla dygnets 24 timmar.

    Om du svarar på interpellationerna denna gång och inte upprepar att frågorna är fåniga ska det nog gå bra i fullmäktige 19/4.

    När jag var kommunstyrelsen ordförande fick jag 14 st! interpellationer till ett och samma fullmäktige av dig och dina kompisar. Jag svarade på alla fastän de kom med kort varsel och utan att beklaga mig.

    Det är tydligt att ni har kort minne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.