Nya krafter

Efter tre dagar i stan med hårt kroppsarbete så kommer jag hem till mitt gula kök. Trots att det är gråmulet ute så lyser alltid vårsolen i mitt kök, det gillar jag.  Veckan har varvats med lite jobb som en radiointervju igår om Umeås tillväxtmål, en lång intervju blir några korta meningar i radion, och de väljer alltid det man själv inte skulle ha valt då jag tycte jag så så mycket annat klokt de kunde ha sänt. Men så är det med media, de skriver alltid det man själv inte tyckte var kärnan.

VK ringde även de i veckan om ställde frågor om försäljningen av de gamla pensionärstugorna i fjället. Det där med information är svårt, det är alltid för lite information. Informationen kommer liksom inte fram.

Hade även ett möte med Länsstyrelsen igår där vi planerade ett besök av den grupp som Landsgövdingen utsett för att lyssna av det strategiska stråken som flyter i länet med Länsrådet Birgitta Heijer i spetsen. De kommer hit nu i maj och vi ska göra något bra av detta. Besöket ska gå i framtidens tecken där vi visar upp det som håller på att skapas och byggas upp där unga människor skapar sig en framtid utifrån sina intressen, ideer och visioner. Destinationsarbetet ska presenteras och vi ska lyfta upp Vilhelmina som den nya matkommunen. Vi ska försöka få elever från Malgomajskolan att hålla i arrangemanget och bjuda in unga människor som driver på utvecklingen i form av företagande. Kom gärna med inspel och förslag.

Nu ska jag tömma mailboxen och sen ska dra av mig målarkläderna som fortfarande sitter på kroppen, ta en lång dusch och sen laga middag till mannan i mitt liv, det blir nåt han gillar då det bara finns korv i kylen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.