Studentfest

Under www helgen gjorde ungdomspolisen en tillsyn på hotell Wilhelmina och lämnade rapport om denna till sociala myndigheter som i sin tur skrev ett yttrande som de nu sänt till Hotellet för att de ska yttra sig. Vad hotellet anser vara rätt och vad de anser vara fel i tillsynsprotokollet och yttrandet från sociala och polisen.

Då jag är god vän med både Sara och Ida så har jag i tidigare ärenden som rört hotellet anmält jäv och inte varit med och fattat beslut. Det kallas för delikatessjäv.

Då det gäller det som hände i helgen var att hotellet valde att stänga i fredags när de fick yttrandet från social myndigheter och polismyndigheten. Det finns inte några politiska beslut tagna i det här ärendet ännu då det kommer att hanteras i arbetsutskottet nästkommande vecka och tas upp i kommunstyrelsen i augusti. Inga beslut är alltså idag fattade om något. Jag kommer inte att delta i dessa beslut då jag även nu är jävig.

Det är så tråkigt att studenterna inte fick fira sin studentfest. Jag minns med både skratt och fasa min egen studentfest på hotell Wilhelmina med avdansade klackar på mina nyinköpta skor.  Vi hade studentfest i en hel vecka med hotellet som den sista festen som kronan på verket. Jag fick låna ett par skor av Tomas Forsgrens mamma som jobbade på hotellet, inte så moderna men jag kunde i vart fall fortsätta festen med skor på fötterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.