Verkstadsarbete syns sällan

Vi som styr Vilhelmina tillsammans har varit otroligt duktiga på att verkställa och jobba men varit sämre på att marknadsföra det vi gjort. Vi har gnetat på i verkstaden och glömt bort att berätta för världen vad vi gjort då folkus har varit att jobb a…

Det är väl så att det viktigaste har varit att hantera de viktiga frågorna och nå resultat så att marknadsfringen glömts bort. Men nu i valrörelsen så hoppas jag att vi får fram allt det vi gjort för att få Vilhelmina på ett spår mot det moderna samhället, där unga får framtidstro och där företagen får förutsättningar att växa.  

2 kommentarer

  1. Webblyssnare

    Maria K.
    Om Ni varit duktiga att verkställa och jobba behövs ingen marknadsföring utan då hade det märkts ändå!
    Ni har varit splittrade inom alliansen de sista 2 åren. Naturligtvis, som även du förstår, kan ni inte stå i en radiosänd debatt och bekräfta oenighet!

  2. Max Fredriksson

    Nu förstår jag inte alls. Vill man kolla vad som gjorts i kommunen är det till att kolla de fakta som finns. Eftersom vi helt styrs av den ekonomi som finns är det bara att titta på boksluten för att se om Ni gjort det som skall göras. Med återkommande minusresultat kan bara slutbedömning bli att Ni inte gjort det som krävs. Det kan väl ändå inte beror på vilken markandsföring Ni gjort?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.