Valmanifest idag kl 12.00

I det valmanifest som Alliansen presenterar idag kl 12.00 så har Centerpartiet fått in mycket av de frågor som vi jobbat för i Alliansen. Anna-Karin som jobbar nära Maud berättar för mig att det varit mycket intensivt arbete i väldigt god anda mellan de fyra partierna. En känsla som även jag kan hålla med om, för egen del i Vilhelmina, då vi jobbat med vårt lokala budgetförslag för 2011. Jag är så stolt över det vi fått igenom i Alliansen och jag känner mig så delaktig.

Ekonomin är ju som den är i kommunen och i landet och det finns ett smalt utrymme efter den kris som vi gått igenom samtidigt som Sverige har haft den mest expansiva ekonomin i Europa. Vi är dock fortfarande bräckliga och ska inte bli övermodiga. Det gör att vi fortsättningsvis måste hålla i plånboken och pengarna ska finnas på kontot innan vi förbrukar dem. Samma politik som jag vill föra vidare i Vilhelmina, hålla i plånoken och inte spendera mer än vi kan betala ur börsen. 

En kommentar

  1. Åke Nilsson

    Maria. Ni har inte haft koll på ekonomin i Vilhelmina under era fyra år. Underskott i storleksordningen 20 miljoner under er mandatperiod. Minskning av eget kapital.
    Ett budgetremissunderlag som visar på 20 miljoner i underskott för 2011.

    Hur kan du då påstå att ni lyckats?

    I år pekar underskottet på närmare 4 miljoner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.