Förslaget i hamn

Det är så kul att se att förslaget om halverad restaurangmoms redan är i hamn trots att vi inte säkerställt majoriteten i riksdagen än. Vänsterblocket har redan nu lagt in det i sitt eget valmanifest trots att de tyckte förslaget var "fluffigt" när de kom från Alliansen. Jag hoppas verkligen att fler av Alliansens förslag kommer att tas med av vänstern under de kommande veckorna.  Jag glädjer mig över detta fröslag då jag tror att det kommer att bli fler anställda inom restaurangbranschen där många unga idag ahr sina första jobb. Så planera in många restaurangbesök i vinter…..det skapar jobb.

3 kommentarer

  1. Ivar

    Va bra då kan vi gå ut på hotellet ås supa lite mer.
    Jag läste just att Allianschefen hade fått en skattesänkning på lika mycket som en arbetslös med högsta ersättningen ska leva på. Vad tycker du om det? Har du funderat på hur du ska öka sysselsättningen i kommunen utan att vi ska gå ut och supa?

  2. Ivar

    Ja vi har nog lite olika vanor beroende på t.ex. ekonomi m.m. Tyvärr så gör min dåliga ekonomi som äldre arbetssökande att det är sällan som jag har råd att besöka något av matställena i Vilhelmina. De sista gångerna som jag har ätit ute så har jag blivit väldigt besviken på maten som jag har blivit serverad. Ska jag äta gott så lagar jag till det själv och det är många som håller med mig om att det var gott.

    Du svarade inte på hur du hade tänkt öka sysselsättningen i kommunen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.