Prata och lyssna om turism, tillväxt och vind…

Imorgon den 11 januari kommer riksdagsmannen Per Åsling från Trångsviken till Vilhelmina för att prata tillväxt, Inlandsinnovation och turism.

Vill du vara med så kom till Hotell Wilhelmina antingen kl 15.00 då bl a Torben Sperling ska berätta om satsningarna i Kittelfjäll, Vi ska även prata turism i stort och flyg.

Kl 18.00 ska vi få höra om Inlandsinnovation och hur de 2000 miljonerna ska kunna nyttjas av företag för att utvecklas och för nya företag att kunna satsa. Alla som är nyfikna är välkomna att vara med och diskutera, lyssna och fråga.

 

3 kommentarer

  1. Hasse

    Vem är det som arrangerar denna ”konferens” om inte Centern?! Är det Centern eller du Maria som bjuder in eller vem är det egentligen?
    Stå för det du eller ni arrangerar och bädda inte in det i kuddar så man rentav tror att kommun bjuder in.
    VK-notisen på VK-webben får ju en att undra inte så lite. Centerlunch var väl vad ni brukar kalla sådant annars.

  2. Proletären

    Hur gick mötet kan man undra? Jag var inte där och det har ännu inget sagts i etern eller tidningar, bara om Sperling. Jag tänker bara på mig själv om jag bestämt möte med någon och inte har möjlighet komma, då brukar jag som regel meddela detta. Han kanske anser han gör som han vill, eller så döljer han något. Det senare verkar mera rimligt.
    Förslaget om flygplatsen tar jag positivt. Kittefjäll för den delen också, bara det blir ett besked av något slag. Bättre det än hålla på så här med en massa undanflykter. Det blir ju bara spekulationer av det hela.

  3. Maria Kristoffersson

    Vi hade en annons från Centerpartiet före jl där vi bjöd in till denna dag. massmedia tjorvade till det igår och det var en hel del fel i det som skrevs och sades. Det som var roligst av detta var att Åke Nilsson annonserades som Centerpartist. Det trista var osanningen att Torben inte kom förrän alla gått hem. han var där prick kl 15.00 som vi annonserat och det var många som var med och lyssnade , drygt 20 personer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.