Egypten vs lokalpolitiken???

Centerpartiet har kommundagar och vi pratar allt från Egyptens framtid likväl som vi pratar ungdomsarbetslöshet och elpriser. Egypten där människor lever i diktatur där människor inte får tycka och tänka fritt, där människor inte själva får välja sitt liv och sin vardag. Det kan bli lite futtigt att prata om våra nationella problem när man har kampen för demokrati på näthinnan från TV och tidningar.

Men vi måste förnya Sverige och vi måste få ett Sverige som står starkt i den globala konkurrensen med en medmänsklig politik som ser den enskilda människan vart än den bor och verkar i vårt land. Där är Centerpartiet eniga, vi ska vara det varma, förnyande partiet som tar greppet om förnyelsen av vårt land.

2 kommentarer

  1. Sylvia Samuelsson

    Lyssnade på P1 morgon och Mauds intervju.Blir väldigt stärkt och förväntansfull inför C viktiga roll för att skapa en hållbart samhälle såväl ekonomiskt, ekologiskt o socialt. C är ett globalt tänkande parti som även är ledande när de gäller att utveckla det lokala samhället.
    Valutvärderingen är busbra och endast ett parti med råg i ryggen vågar vara så öppet självkritisk och staka ut vägen framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.