Ad hoc föreläsning….

Igår kväll så jag och mina karater i jobbet möjlighet att presentera vårt arbete helt plötsligt helt ad hoc. Det var tidningen Kontext som hade en nätverkskväll i Umeå där de skulle prata hållbarhet. De hade fått ett avhopp och då ringde min dotter som höll i kvällen, som visste att jag var på väg till Umeå, och frågade om inte jag kunde prata om det region Västerbotten håller på med. Så Malin, Ville och jag gick dit och pratade en stund om vårt projekt och berättade om alla de som är med i jobbet allt från Länstyrelsen, Tillväxtverket, länsbygdeerådet till Ica , landsbygdsgrupper, lokala föreagare och alla kommunerna.  Vi berättade hur vi tänker, hur vi jobbar och varför det är så viktigt att jobba med både det ekologiska, det ekonomiska och det sociala. Det var ett femtiotal människor från diverse organisationer som på ett eller annat sätt jobbade med hållbarhet som var med och lyssnade. Helt oplanerat och därför så kul..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.