Storuman och framtiden…

Läser i lördagens Vk om planerna för tillväxt i Storuman då jag tillsammans med min mamma och mina systrar har en "mammahelg" i vår stuga i Badviken. Jag har en fantastisk familj med positva människor omkring mig. Jag glädjer mig med mina systrar för att vi får vara tillsammans och ha kul och med Storuman när jag läser VK. Det vore fantastiskt kul om alla planer gick i lås och att inlandet kunde få den skjuts den så väl behöver. Inlandsinnovation som satsning är en viktig del  i  detta och kommer väl till pass för både destinationsutvecklingen, vindkraft och gruvetableringar. 

Det är viktigt att vi alla inlandskommuner tillsammans lyfter varandra och ger varandra en knuff i rygen, hejar på och gläds år varandras framgångar, framtidsplaner och utvecklingsmöjligheter. Ju starkare vi står tillsammans ju starkare blir regionen – Top of Europe!  Jante ska inte göra sig besvär!

 Här är min fina mamma, den mest positiva av oss alla!

En kommentar

  1. Anonym

    Maria, du är en bra representant för Vilhelmina. Dagligen ser vi hur misslyckade lokalpolitiker skämmer ut sig och Villis på insändarsidor och kommentars fält, jag är glad att du inte tillhör den kategorin. Trots ett nederlag i valet så framstår du personligen med din framtoning som en vinnare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.