Mallig mamma….

Nu har ett år gått sedan LottaKarin och Kristoffer öppnade sin restaurang i Umeå. Många timmars jobb junder förra våren där jag, Ulf och Natali ägnade helgerna åt resor till Umeå och byggnationer och fix.

Det har varit många oroliga och nervösa månader innan vi såg att det här kommer att gå bra. Nu efter ett år har man liksom pustat ut och kan känna glädjen över de duktiga unga företagarna som lever sin dröm. Vi behöver inte längre vara så nervösa över hur det ska gå. Om än man emellan åt är orolig för att de jobbar för mycket, då man känner igen sig själv, företagarblodet gör sig påminnt.

Idag sände TV 4 ett kort reportage med LottaKarin och hennes dröm. Jag sitter på ett hotellrum och tittar på inslaget på nätet och mammahjärtat svämmar över av stolthet över denna fantastiska unga kvinna och hennes dröm.

Se inslaget via denna länk: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_umea?title=starta_restaurang_mest_populart&videoid=1636568&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

En kommentar

  1. Göran Jonzon

    Jag såg inslaget och utbrast direkt:
    -Men det är ju Lotta-Karin!
    Hoppingivande att det fortfarande finns ungdomar som vågar lita till sina egna vingar!
    Man kunde dock önska dem en lättare tillvaro som nykläckta entrepenörer, lägre pålagor och mindre byråkratiskt krångel.
    Restaurangbranschen tillhör ju en av de värre utsatta för byråkratin!
    Vi håller tummarna för henne och hennes pojkvän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.