Dag ett Check!

Idag har vi ( mitt jobb) hållit en konferens om Innovativ Service för Tillväxt där folk kommit från hela landet för att prata om hur man kan jobba för att skapa förutsättningar för hållbar service på landsbygden. Allt från byautvecklare, Norrbottningar, departementsfolk, tillväxtverk, länsstyrelser, Ica chefer, posten, Göteborgare, skåningar, handlare och innovatörer och filmare….etc. Många vittnar om samma problematik och att arbetet måste ske i samverkan mellan det privata, det ideella och det offentliga. Alla ser vikten av arbetet och att resultat måste nås. Vi fortsätter imorgon för att presentera de modeller som vi jobbat fram i Västerbotten, Dalsland, Örebro, Skåne och Västra Götaland.

Besökte Hällnäs där byns butik är de som säljer sortimentet från Hällnäs handelsträdgård, bra för både byns butik som får fler kunder och för företaget som kan sälja utan att ha egen butik lokalt och ser dessutom till att byabutiken kan serva företagets anställda med matvaror.

Spännande värre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.