In och ut i politiken

Thomas Bodström intervjuades i tv i veckan. Han sa att man borde vara politiker i max två mandatperioder och sen göra annat, man ska gå in och ut i politiken. Han menar att politiken inte får bli ett jobb då det är då det startar olika maktstrategier för de egna intresserna.

Han liknar det egna partiet med Korea, Kina och säger att det är gammelmodigt, tittar bakåt och har lite ideologi kvar. Jag häpnar och förvånas över denna öppenhjärtade man som så klockrent ser problemen och vågar tala om dem.

Jag blir imponerad!

Det ska bli intressant att se rubrikerna idag i  Aftonbladet och andra socialdemokratiska media. Om Bodström inte hängs för dessa utalanden så finns det hopp för S!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.