Dag två gick som en dans…

Dag två av konferensen gick som en dans. VK hade en ledare om ämnet för konferensen som var väldigt bra. Närmare ett hundratal deltagare deltog. Det var över 60 personer från landets alla hörn som deltog och så kom det en busslast elever från Liljaskolan Vännäs och fick en egen genomgång av Gis och samordnade transporter. Alla var nöjda och dagens enda strul var att föreläsaren per Skype inte gick fram genom etern.

Jag är glad och nöjd över dagarna och de resultat jag hoppas dagarna får i både utvecklad servce i våra byar i länet och påverkan av politiken då både riksdagsmän, kommunalråd, departementssekreterare och tjänstemän vid länsstyrelser, kommuner och tillväxtverk deltog.

Ska uppdatera webben i dagarna så du kan läsa mer om detta på hallbarservice.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.