Skoldag på lördag.

Idag är det skoldag! Min dotters skola har öppet hus med skattjakt, så vi ska dit och jaga skatter och fika. I veckans veckobrev skriver en praktikant som varit där så här:

Hej, jag heter X och har varit på prakik i en vecka på Strandskolan. Jag har kollat på bland annat skillnaden på hur eleverna är mot varandra på Strandskolan gentemot en skola i Umeå. Det första som slår en är hur tätt alla elever står varann, att det inte är någon mobbing över huvudtaget och hur dom större eleverna tar hand om dom mindre, även hur bra lärarna är på att lösa dom få konflikter som uppstår.
Det skulle ju vara kort så, tack för perioden jag fick vara på skolan:)

Det är skönt att man känner att det val man gjorde som förälder för 8 år sedan var ett bra val. Vår dotter har fått de bästa förutsättningarna vi har kunnat ge henne som föräldrar, en bra start i livet med en bra värdegrund för att möte livet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.