Märkligt?!

Känns lite märkligt att idag få läsa i VK på nätet att jag inte ska beviljas ansvarsfrihet för förra året som kommunalråd i Vilhelmina. Har aldrig blivit kontaktad i detta av någon revisor eller annan och kan inte förstå i vad jag brustit. Inga revisorsrapporter har sagt något om detta. De som säger det är Socialdemokraterna…

Vad är det man är ute efter egentligen?

 

5 kommentarer

  1. Max Fredriksson

    Det vore väl ändå lämpligt att du läser revisionsrapporterna först innan du funderar varför revisorerna inte kontaktat dig. Det finns nämligen inte som förslag i nån av rapporterna. Du var heller inte på ks/kun-mötet med oss revisorer igår angående rapporterna och då borde du väl se till att informera dig av dina partikamrater.

  2. Max Fredriksson

    Måste korrigera mig lite. I min och Mias rapport säger vi inget om att avslå ansvarsfrihet. Däremot i den rapport som lämnats av bl a en av dina partimedlemmar avstyrks ansvarsfrihet för hela kommunstyrelsen (inkl dig eftersom du sitter i KS) pga av Cloudberry-lånet.

  3. maria

    Hej Max, Jag har läst rapporterna det är därför jag vet att mitt namn eller funktion inte nämns. OM KS inte ska beviljas ansvarfrihet så är S i majoritet med Åke som ledare. Jag har jobbat borta hela den veckan som gick och fick kallelse till mötet i tisdags, då var jag i Dalarna!

  4. Någon som läst

    Max Fredriksson: Du bör nog inte försöka peka med hela handen och skicka hänvisningar hit och dit. I synnerhet som du själv varit med och kommenterat på VK.se som Maria hänvisar till!!
    Förtroendet för dig som revisor, sjunker likt en sten för varje gång ”lindring och försvar” kommer från dig.

    Jag kan inte annat än tycka att hela denna soppa är helt åt skogen och jag har stösta känslan för hur Maria och Jonny mår! Fy farao hur man bara kör på och nigar och bugar i rad efter HSB!

    Detta är inte längre demokrati!
    Man har avsiktligt valt att sätta Maria utanför, möte efter möte, antagligen av rädsla och personliga vendettor.

    Snuskigt sunkigt och sen gå ut och försöka vrida på det hela från revisionens sida, det finns inte ord för mitt förtroende för (S) längre. Men å andra sidan visste vi vad vi skulle få efter valet, men jag är övertygad om att resterande väljare från S INTE önskar se denna utveckling.
    Hur ska yngre våga ta vid i politiken?
    Maria, stå på Dig, för annars gör andra det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.