Kvist did it again!

jag hoppas det var många Vilhelminaborna som såg på TV igårkväll och såg Stefan Kvist och hans lagkompisar kämpa för de Vilhelminska färgerna. De slogs med motståndarna tätt inpå hasorna hela vägen till final. Jag är imponerad över insatsen och inställningen, att hålla ihop vara positiva och ge järnet. Ska bli sjukt kul att se finalen om än jag redan känner på mina Noak i Virisen gener att de vinner, Vilhelmina vinner!

5 kommentarer

 1. Sten Norberg

  Hej Maria
  Vill bara meddela (som jag tycker varje sunt tänkande människa i Vilhelmina borde göra) att jag håller fullständigt med dig om vad Kommunfullmäktige borde göra, nämligen backa och återgå till den modell som var självklar under alla år Gunnar Hörnlund satt som oppositionsråd och även när maktbytet skedde 2006.
  Sten Norberg

 2. Kristina Norman

  Hej Sten Norberg!
  Du menar alltså att vi ska ta tillbaka ett oppositionsråd på heltid? Som det var innan Maria Kristoffersson under sin tid som kommunalråd, verkade för att ta bort?

 3. Sten Norberg

  Jag menar bara att oppositionen väljer sina ledare. Inte KGA och ÅN, oavsett hur stor majoritet de har i Kfm. Ingenting annat.
  Sten N

 4. Viveka Abramsson

  När jag, här och i andra sammanhang, tar del av det som framförs och kommenteras i den här frågan, så konstaterar jag att Maria Kristoffers & Co, medvetet eller omedvetet, lyckats förvränga sanningen, alternativt inte förstått vilka beslut de själva tagit när de satt i majoritet.
  När förtroendemannautredningen för denna mandatperiod antogs den 19 april 2010 så beslutades att vi inte skulle ha något oppositionsråd i Vilhelmina.
  Uppdraget som vice ordförande är ingen oppositionspost, det är en funktion som ska fungera om och när ordförande av någon anledning inte kan fullfölja sitt uppdrag.
  Bortsett från en post så har oppositionen själva valt sina företrädare/ledare och har den insyn som förtroendemannautredningen medger.
  Ska vi återgå till det som varit tidigare, så räcker det inte med att göra om valfullmäktige. Det enda som då, eventuellt, skulle förändras är valet till ersättare i kommunstyrelsen.
  För övrigt så är det inte KGA och ÅN som tar beslut, det är hela fullmäktigegruppen och vi gör det efter diskussioner med våra partikamrater på våra medlemsmöten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.