Värsta många i Åre..

Vi är rekordmänga deltagare på stämman i Åre, över 1200 stycken som åkt hit med tåg och med buss. Vi ska välja ny partiledning och vi ska forma en ny politik för partiet.

Stämman i Åre pratar naturligtvis om den ekonomiska kris som vi är inne i. "Efterfrågan är inte felet..problemet är oförmågan att betala för det man efterfrågat".Nu är det både överlånade individer och stater som nu i västvärlden skapar kris. Människor skapar tillväxt, människor och inte stater skapar tillväxt. Vanligt folk som jobbar skapar ekonomi, det måste vi begripa och ta ansvar för.

Maud ska ah en eloge att hon inte gick i fällan att staten skulle driva en bilfabrik. Då det är människor som skapar jobb, inte staten. Det kommer inget korn i ladan om vi inte sår och arbetar. Det kommer inte in några skattemedel att fördela om inte människor jobbar i landet. Se hur det ser ut i Grekland, där vill man inte jobba men vill göra av med mer pengar än vad man har eller i de andra länderna i kris. Land efter land tummar på det man lovade för att vara med i EU. Man har inte kunnat förklara för medborgarna att man måste hålla ordning i ekonomin och kunnat stå upp för det mot krav på överflöd och slösaktighet. Det gäller även i vår egen kommun!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.