Heder år ÅSA!!

Hatten av för beslutet som togs i veckan, att den fortsatta dragningen av Botniabanan uppåt efter kusten ska få Ten- status. Det var en av de frågor som vi drev på i våra samtal med Åsa Torstensson och hon gjorde ett bra jobb och kämpade på. Vi var bla annat och besökte Botniabanan under byggtiden och terminalen i Umeå tillsammans. Hennes och många fleras idoga arbete har nu gett resultat.  

 

I rapporten som presenterades nämns även E12 som en viktig anslutningsväg, så den här gången får vi hoppas på att det äntligen faller ut lite pengar till vår region och dess kommunikationer. I ett Europeiskt perspektiv är vi en mycket viktig region….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.