Öppenhet och partistöd!?

Det är klart att det ska finnas en öppenhet och en transparangs då det gäller hur offentliga medel hanteras, det borde även vara självklart att även offentliga finansier är öppna och transparangta.  Men hur var det nu??  Om alla partier ska berätta hur de får in pengar till partikassan så då måste det även innebära att hela det socialdemokratiska systemet även det ska synliggöras?!

En av mina kamrater skriver på www.Vilhelminabloggen.se såhär: 


"Förutsätter dock att det innebär att S+V+Rättvisepartiet Socialisterna (och vilka fler det nu kan vara) tänker redovisa hur mycket de får av facken + att det vore inte mer än rätt att det står på inbetalningskortet för fackavgiften hur mycket som går till att finansiera socialisternas partiverksamhet!

Det vore väl ändå ett minsta krav … ska man betala in surt hop-jobbade och hårt beskattade slantar så kan man vem få veta till vem man ger dem?!

Eller hur Lena Sommestad?!

Jag håller med dig när du skriver: "Hur långt ska kommersialiseringen av svensk politik drivas, innan vi som medborgare äntligen får veta vad pengar kan köpa i den svenska demokratin?"

Jag skriver: Hur länge ska det gå innan vi som medborgare äntligen får veta vad Ni köper för det vi kallar fackavgift?

Ordning och reda och alla redovisar var pengarna går & var de kommer i från = En juste deal! " 

Jag kan inte annat än hålla med Sara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.