Juholt och sopor!

Efter lördagens Skavlan är det svårt att förstå hur S kunnat välja en sådan ledare? För mig är det obegripligt. Att det sen skulle behövas någon sorts kampanj för att smutskasta Juholt förstår jag inte heller. Han klarar det så bra på egen hand. Se Skavlan på webb TV så ser ni.

Idag är det söndag och sopsorterardag. Så nu ska sparkstöttingen invigas för året för sopsorteringsrunda.

En kommentar

  1. Svante Wendler

    jag tycker Juholt är bra. Jag var lite kluven till att allas vår Mona försvann, glad givetvis för att slippa se, höra och läsa om den dryga dubbelmoralkärringen, men även lite ledsen eftersom vilken efterträdare som helst skulle innebära ett enormt lyft för Partiet.
    Men Juholt har nog, ta mig fan, mot alla odds lyckats vara en sämre generalsekreterare än tobleronetanten, trots att han i jämförelse framstår som ganska sympatisk och inte så himla enerverande. Han är lite som en blandning av Persson & Stalin men utan att utstråla någon som helst kompetens.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.