Nobelfest i storm…

Tänk så underbart att alla Nobelgästerna som kommer till Sverige får uppleva en riktig vargavinter, med snökaos och allt. De kommer att missat vårt land som exotiskt och fantstiskt. Själv ahr stormandet idag fått konsekvenser för jobbandet då jag fått jobba i intervaller mellan det att strömmen har försvunnit och kommit tillbaka igen.

Läser med förskräckelse om den baby i vår kommun som fått skador som föräldrarna misstänks för. En sån tragisk händelse och så förfärligt svårt för den familj som det berör. Det ger en sån svår känsla så man kan inte ens tänka tankarna klart.

Under min tid som ordförande i en Socialnämnd hade vi flera fall av omhändertaganden av barn, och jag känner med dem som idag ute i vårt land måste ta svåra beslut där fokus ligger på att barnens bästa går först. Det är oerhört svårt att ta dessa beslut och man är som beslutsfattare både ångestfylld och orolig. Man måste ju göra rätt, det får aldrig bli fel.

Vi har ett tryggt system i vårt land där det offentliga går in när det krävs. Ett viktigt system som vi ska vara både stolta över och värna. Människor kommer alltid att vara  det viktigaste som finns i vårt samhälle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.