Nya tider, nya uppdrag!

Idag har det offentliggjorts att Centerpartiet fortsätter sin satsning på en  decentraliserad Riksorganisation.

Det betyder att de anställs människor runt om i landet som ska jobba med utveckling av både verksamhet och politik. 

Jag kommer att vara en del i detta arbete framåt för att fönya och utveckla. Min roll blir som  Organisationsutvecklare med politisk inriktning och jag börjar den 1 mars 2012. Så jag kommer att ha fantastiska möjligheter att forma en framtida politik för ett parti som är med i ett gäng som leder landet.

Naturligtvis kommer min bakgrund, mina kompetenser och erfarenheter att formera det jag driver på. Jag behöver även er hjälp! Alla ni som vill påveka framtiden, hör av er, jag behöver era inspel och ideer. 

Det känns fantastiskt kul att få anta den här utmaningen!

2 kommentarer

  1. Sten Norberg

    GRATTIS, som en del av ”gänget kring Maria Kristoffersson” (skrivet av Viveka A) så måste jag ju gratulera dig. Jag blir stolt som Vilhelminabo och önskar dig all framgång.
    Sten Norberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.