Hallelujamoment

Ikväll har jag varit i Olofsfors på möte med nNordmalingsbor, ett bra möte med kraftfulla, kreativa människor från byar, företag och från kommunen. Jag åkte Botnabanan dit, min premiärtur och så positiv den blev.
Snyggt, enkelt, bekvämt och snabbt. Tänk den dagen vi har möjlighet att åka tåg till och från fler platser i vårt län.
För en inlandsbo är det en befrielse att slippa köra bil efter hala, mörka vägar om kvällarna. Så jag rekommenderar varmt tåget till alla som kan!

En kommentar

  1. Aroon

    Ja det var just det, ”till alla som kan”. Man blir riktigt bedrövad då man ser vad som händer runt om i vårt land. Malmö projekterar för en ny tunnel under bron och i huvudstan kommer man bygga ut det ena efter det andra. Själv sitter man och suger på tummen och känner, vad är det de pratar om? Vad har jag för val? Bussen, ja den går på morronen ock kvällen och dit är det i alla fall en bit ta sig. Järnväg eller andra allmänna kommunilationer tillör sagornas värd. Återstår bilen om man äger någon och har körkort skutta fram på ibland ofarbara vägar. Regeringen (den nu sittande med andra partiers goda vilja) har bestämt att norrlänningar (vi som inte bor runt Umeå eller dess närhet i vårt län) är att betrakta som innuiter och kräver ingen större uppmärksamhet. Skatten som staten får in läggs väl på Bottniabanan eller nåt annat projekt som anses viktigare än hålla oss vid liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.