VVV, Vad vill V med Vargen?

Vänsterpartiets nya ledare har gått ut och pratat rovdjursfrågor på ett sätt som gör mig både förbryllad och fundersam. Är inte partiledaren från ett skogslän med många intresserade och broende av jakt, skog och rennäring? 

Han säger att V vill ha en "striktare skrivning" då det gäller rovdjurspolitiken. Det innebär en klart försämrad möjlighet för såväl renägare som andra tamdjursägare att freda sina djur, renar, hundar, får osv

Bilden som träder fram av "jägaren" i V,s tappning hör mer hemma i någon av de filmer som Kjell Sundvall gjort än hur det ser ut i verklighetn. Det verkar som om V inte har en aning om hur det ser ut idag när det gäller antal rovdjur och hur dessa påverkar människor som bor i de delar av landet där rovdjuren finns.

2 kommentarer

  1. Andreas Westin

    Jonas -Vänsterns räddare- må vara duktig, trevlig och förtroendeingivande. Hans stora problem är att han är ledare för ett parti som lever i en paralell värld. En värld som är främmande för majoriteten av oss. Där ingår allt från att plocka bort bemanningsföretag och genom detta försämra arbetsmarknaden för främst unga, till att, som Du målande beskrev det, leka djurvän på ett sätt som passar bäst för personer med postnummer 11X XX Stockholm.

  2. Maria Kristoffersson

    Det är s vårt att förstå hur han kan säga att det är ett straff att bo i Stockholm och låtsas vara Västerbottning. Det ger inte trovärdighet likväl som att han låtsas vara arbetare när han bor på Karlavägen på Östermalm!,,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.