Vilken racedag!

Idag har det arrangerats dragracing med skotrar Av äldre modell i centrala Vilhelmina. I strålande sol blev det en glimmrande folkfest. All heder åt de ideella krafter som jobbade hårt för att glädja oss som åskådare. Ett fint arrangemang med många involverade. Inte minst de tävlande. Som Krister som vann med sin Gamla 80 tals maskin som gick som aldrig förr, iklädd tidstypisk overall (lånad av Britta i Golisen) och Ivar som hade ockelbohjälm som matchade skotern. Även han hade klätt upp sig med nyinköpt orange Helley Hanson, även den 80 tal. Många unga körde skotrar som gjordes långt innan de föddes. Flera hade pimplat sina maskiner med spadar, tryger, flaggor och de två Larven som deltog hade orginalskidor till.
Jag hoppas verkligen att det här blir en tradition och att vi får fler att plocka fram de gamla bortglömda maskinerna ur ladorna för att tävla utan prestige.

Så tack till Streatsupremes som arrangerade och grattis till er som deltog och till oss som fick vara med på denna roliga dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.