Telefon, en rättighet!

Under mina år som kommunalrd kämpade jag för de som förlorade den fasta telefonen i bl.a. Hornsjö. Jag bråkade, diskuterade och fick till slut se en lösning som fungerade, sådär.
Det fasta nätet rivs ner av flera anledningar, både att det är för osäkert integritetsmässigt, går att avlyssna allt för lätt en,igt Europeisk standard och dels för att det är en gammal teknik som är driftsmässigt dyr.

http://www.vk.se/587507/forlorar-det-fasta-telenatet

Problemet är bara att på landsbygd så finns inte 4 G, inga andra leverantörer som klarar av att leverera så att det fungera än Telia och inga alternativ för internettelefoni. Det har gått allt för fort och informationen har varit mer än usel.

Den utarmning som sker på landsbygden då det gäller service måste hanteras och stoppas. Här har vi ett grannlaga jobb att tala om vad som händer på landsbygden när beslut tas utifrån en stadsnorm.

En av de ansvarsområden jag fått i mitt nya jobb inom Riksorganisationen för Centerpartiet är landsbygdsfrågor. Så ge mig all input ni kan så lovar jag att jobbs hårt.
[email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.