The green deal!

Jag har ett fantastiskt kul och intressant uppdrag att vara med och form Centerpartiets framtida politik som det hållbara alternativet. Det betyder både en hållbar välfärd, en hållbar vardag och ett hållbart samhälle i alla dess delar. Har därför träffat Green Alliance och pratat om hur de ser på frågan om hur vi skapar ett hållbart samhälle. Green Alliance som är en think tank som startade av människor som tyckte att det gick för långsamt att få fram en politik för ett hållbart samhälle.  

Centerpartiet har under årtionden ”ägt” den gröna frågan men upplevs ändå inte som det ultimata gröna partiet idag. Hur kan det ha blivit så? Har vi varit för otydliga? Eller har vi lyft andra frågor före? Hur kan vi jobba framåt för att de hållbara ska hamna överst i alla frågor vi jobbar med? Svaret vi får av Green Alliance är att i ska vara orädda, att ta debatten, vara aggressiva och ställa frågor på sin spets.
Det finns inga alternativ för framtiden än att skapa en hållbar tillväxt. En tillväxt som stimulerar det hållbara i alla dess delar, innovativa nya lösningar och en tillväxt som skapar finansiering av välfärd och service. Det finns inga andra vägar till framtiden, det finns bara ett hållbart val!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.