Midsommarextas…

En sån midsommarvi fått uppleva?! Först traditionellt firande i Golisen med dans runt stången, tårtfrossa och stövelkastning och trevliga Golisbor och släktingar. Både de gamla vanliga och nya som jag aldrig träffat från Högland, Ersson.

Helt enormt fint väder som resulterade i att hela familjen badade i Västansjö/Jilliesjaervie flera gånger. När vi kom uppp till stugan så låg snön kvar på fjället men vi trotsade detta då vi kunde bada bara man sprang lite först så att kroppen inte domnade bort så fort. Ett annt tecken på sommaren hitintills var att Ploppen inte hade slagit ut så midsommarstången blev lite magrare än vanligt.

Så skönt det är med värme ändå!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.