Grinig, badsugen och Zimmerman.

Det är varmt och blåser ljumma mjuka vindar när jag tittar ut över den lilla trädgården som hör til den villa som vi hyrt en bit utanför Visby. Det är så skönt att få känna sommaren i kroppen och igårkväll var jag tvungen att gå ner till havet och doppa fötterna bara för att få känna på vattnet, men badsugen blev jag inte. Längtar trots sommaren här hem till familjen och mest till Kaspian och Alvina som är hemma hos oss nu.

Jag har varit både mycket nöjd men även lite grinig på Region Västerbotten. Nöjd då jag tycker det är en bra satsning att de är här och skapar möjligheter för politiker från länet att ta in det nya, få svar på frågor och lära sig nya sätt att hantera den politiska verkligheten hemmavid samt att sprida information via internet. De ahr även haft mycket bra seminarier. www.regionvasterbotten.se.

Men grinig då jag tyckt mig se en tung övervikt av socialdemokratiska kommentarer, synsätt och analyser som jag uppfattat som röda i de sociala medier de nyttjar och i de analyser de gjort. De gjorde en bättring igår och tog med Tomas Mötsell som en av sina spanare. Det är viktigt för trovärdigheten att visa upp ett partipolitiskt obundet ansikte när ett regionförbund är ute och visar upp sig.

Idag ska jag åka ut till östra kusten med några kollegor för att äta frukost och se lite av ön innan vi kör hårt då det är Centerpartiets dag här i Almedalen. Idg har vi ett ekonomiskt seminarium om hur situationen i Europa påverkar oss där en tysk ekonomiguru Zimmerman deltar. Jag kommer att skriva så ni får veta vad som sades lite senare..

Ha en skön sommardag..

 

 

 

En kommentar

  1. Thomas Hartman

    En del av mitt svar föll bort när jag postade:

    Våra aktiviteter bygger på en scenstrategi där var och en som deltar från civila samhället, akademin, politiken och näringslivet kan estradera och i så fall har ett eget ansvar att bidra. Varje kväll dyker förslag på gäster upp till våra spaningar och det står var och en fritt att exempelvid komma med förslag på gäster som man kan tillfråga och bidra med tiill programledaren. Har du gäster till ikväll så meddela gärna dessa så snart som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.