Mitt i livet

För 50 år sedan var det gamla människor som levt nästan hela sitt liv när de var över 50. Idag är de som fyller 50 mitt i livet! Många 50 åringar jag känner har små barn och har nyss läst klart på universitetet. Hur kommer det att se ut om 50 år till om utvecklingen fortsätter i samma takt? Kommer vi att leva tills vi är 150 år då?

Jag har hälften av livet kvar eller har hälften av livet bakom  mig, det väljer på vilket humör jag är på, hur jag ser på saken.  I min familj har människorav den äldre generationen levt långa rika liv. Min morfar blev 104 år, mina farföräldrar var båda närmare 100 när de gick bort, den som faller ur min familjestatistik i den generationen är min mormor som dog då min mamma bara var tre år.

Det är väl så att man ska vara lycklig varje morgon man vaknar och tar sig ur sängen, får dricka morgonkaffe, se in i ögonen på den man älskar och känna att man har en hel dag framför sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.