Drömställe sökes i Nästansjö!

Läs annonsen nedan och bli glad! Själv blir jag så fantastiskt glad över att få se såna här annonser på en liten bys hemsida. Den undersökning som SCB gjorde ifjol som sa att unga människor vill bo på landsbygden kanske gav människor lust att verkligen försöka flytta till landsbygd och inte bara längta? I undersökningen sades att  74% av unga kvinnor upp till 25 år som bodde i stora städer skulle vilja flytta ut till landet om de bara var möjligt. Så vi som jobbar emd politik ahr en uppgift, att göra det möjligt!

Läst på www.nastansjo.se

"Hej, hoppas ni kan hjälpa mig finna det jag söker i eller nära er vackra by, jag har en längtan att få bo i dessa trakter sedan jag besökte byn för ett tag sedan. Jag är nyfiken och vill lära mig om bl.a. norrländsk kultur, natur och näring.

Drömställe = mindre gård/torp, med möjlighet till självförsörjning av ffa vatten och värme men gärna även elektricitet.
Garage och en lada eller liknande där vi kan träffas och ha föreläsningar och utföra friskvårdsbehandlingar mm på människor o djur är önskvärt. Kanske men inte ett måste är även att kunna ha lite djur, då tänker jag skaffa häst och ev. höns.

Finns det skog o mark till är det suveränt!

Om inte mitt drömstället finns till salu, är jag öppen för andra förslag i området."

Fick veta av en gammal vän som bor i byn att hon har fått fatt på sin dröm, jag önskar all lycka till…

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.