Semester med Europapolitik!

Har för första gången åkt på semester med flyg direkt från Umeå. Helt fantastiskt skönt att bara ha 25 mil till utresestället coh sn flyga i ett svep till värmen. Fin service och ett fantastiskt boende i vackra, välkomnande Kroatien. Kan rekommenderas.

Har upptäckt att det varit rätt skönt med semester även från bloggen. Hardock  hängt med i nyheterna som rört Europapolitiken och det är rätt intressant att få ett annat lands vy över det som sker och deras reflektioner skiljer sig något från våra. De pratar visst om den europeiska framtiden, positivt, ser med glädje fram emot att få ingå i unionen och har en tillförstikt som vi sällan ser i våra egna media när det gäller Europapolitiken. Ett annt perspektiv helt enkelt.

Men det finns myeckt att berätta som hänt i veckan från den nationella politiken. Ett viktigt statement som jag hoppas ni inte missat är det Landsbygdsprogram som Centerpartiet presenterat vid Landsbygdsriksdagen i Ronneby i helgen. Så viktigt för oss i norr och så väl tänkt där de viktigaste frågorna verkligen lyfts fram.

Ni kan läsa mer om det här: http://www.centerpartiet.se/Nyheter/Arkiv-2012/25-punkter-for-en-hallbar-landsbygdspolitik/

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.