En bra opposition är en tyst opposition!

Läste i torsdagens VK ett reportage om det politiska klimatet i Vilhelmina och förstår att en tyst opposition är en bra opposition. När jag ställde mig i talarstolen i kommunfullmäktige var det rörelse i S bänken, kroppsspråk som visade tydligt att jag var på fel plats.

Men ack den som ger sig, tiger still och faller in i ledet bara för att det är lättast så.
För mig är det viktigt att människor tycker olika, kan diskutera sig fram till en bra lösning av en fråga där man tagit hänsyn till så många synpunkter som möjligt! Öppenhet och transparangs så att alla ska kunna se hur våra gemensamma resurser och pengar används är även det viktigt för mig. Att ha respekt för andras åsikter om än jag inte tycker lika är även det viktigt för att ett samhälle ska må bra. Demokrati kräver mångfald Inte enfald!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.