Lucka 12

Det snöar och är lagom kallt! Jag är ledig och hemma idag och ska åka skidor, baka pepparkakor och rullrån. har redan satt på webbradion på the christmas chanel.
Vi har många traditioner i min familj vid julen som är viktiga för oss att hålla kvar i. Jag har med mig mina traditioner och Ulf sina som blivit en mix som våra flickor håller kvar vid, som pepparkaksbaket, en av de viktigare. Vi har väldigt många pepparkaksmått med allt från mumintroll, lisebergskaniner, skidåkare, krokodiler och rymdskepp.
Kalendern är en annan viktig tradition, både tv kalendern som vi följer men även andra. Idag finns det flera kalendrar på nätet som www.centerpartiet.se och www.nastansjo.se eller den som turistbyrån har på sin hemsida.
I dagens lucka i Nästansjös kalender berättar jag och några av mina jämnåriga våra minnen från skolan. http://www.nastansjo.se/kalender12/12.php

Det är viktigt med traditioner då det håller samman en familj, en grupp och en kultur. Så jag ska fortsätta frossa i våra och glädjas över att se mina barn föra dem vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.