Kolgården, Vilhelmina Gårdsbutik alla andra företag i Vilhelmina

Igårkväll när vi svängde in med hyrbussen på Kolgårdens camping i Lövliden brann maschallerna varmt välkomnande. Inne i stugorna vi hyrt brann det och knastrade hemtrevligt av björkveden i kaminerna, mackorna var färdigbredda och fikat värmde i den sena kvällen.

Glädjen varv total att bli välkomnad så för de frusna och trötta Centerpartister som kom direkt från ett kvällsmålet i Rossön.
Jag som Vilhelminabo får känna mig så stolt och glad över de duktiga företagare vi har i kommunen som igår när välkomnandes och värdskapet visade högsta klass på Kolgårdens camping. Idag ska jag fortsätta att vara stolt då vi ska fortsätta med frukostmöte och få träffa Robban och Carina och sen fortsätta för ett besök hos Martin och Kicki på Vilhelmina Gårdsbutik. Sen åker vi vidare norröver för en dag om ungdomar, framtid och tillväxt i Storuman.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.