Varför är det möte i Skellefteå?

I veckan håller regionfullmäktige möte i Skelelfteå. Det går runt mellan Lycksele,Skellefteå och Umeå. Ett bekymmer för oss i det inre södra delarna av länet att åka till Skellefteå och vara på plats kl 8,45. Det finns ju inga bussar som går den vägen eller den tiden.  Det är tur man har lite annat att pyssla med så man kan planera sina resor hållbart.

I helgen som kommer hålls Framtidsstämma där Centerpartister samlas för att prata Hållbara ideer för framtiden. Det ska sannerligen bli spännande då jag liksom många andra Centerpartister vill kämpa på för våra hjärtefrågor.

Dagens glädjenotis i VK var att Datakompisen nu lanserar sin betaltjänst som gör det sååå mycket enklare för oss i glesbygd att hantera våra betaltjänster. Doroteakillarna har ju erfarenhet av hur det fungerar idag där banker och postkontor försvunnit från många orter. Det är mycket av service som går att utveckla via tekniska lösningar. Bara det digitala nätet finns så är möjligheterna oändliga.

 

En kommentar

  1. Anitha

    Jag håller med dig men vill vända på frågan, varför kan man inte ta sig till Skellefteå?
    Varför planeras all kollektivtrafik utifrån Umeåbornas behov?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.