EMU var ingen bra idé!

I veckan som gickhar Centerpartiet haft Europadagar i Halmstad. Jag åkte dit och trodde jag skulle få träffa våren, men inte, det var kallt och blåsigt.

För mig var det jättekul att vi hade just en Västerbottning som moderator för konferensen och en mycket kunnig sådan, Eva-May Karlsson från Vindeln som har full koll på Europafrågorna. Hon är en av 12 ledamöter i från Sverige som tillsammans med andra länders ledamöter diskuterar hur Europasamarbetet ska stärka Europas regioner.

Vi pratade om vilka frågor som är de viktiga för att stäkra sammanhållningen i Europa och för att bygga en hållbar utveckling.
Vi fortsätter att jobba med att påverka kommande budgetperiod för EU där vi är många som jobbar på. Själv är jag ordförande i en regional advicory grup i norra sverige inom Norra Periferin. Så alla som vill får lägga sig i, tycka till och påverka. Vad är viktigt för att bygga ett hållbart Europa? och ett hållbart norra sverige?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.