Vilja och våga tänka nytt…

Visste du att vi idag har vindkraft som producerar lika mycket el som ett kärnkraftverk och att det används lika mycket biobränslen som det förbrukas olja i vårt land?
Det är resultat av energiuppgörelsen som gett effekt. En uppgörelse som vi var drivande i då vi förstod att den skulle skapa jobb på landsbygd även om det kostade på att dra ut på kärnkraften som vi verklige inte vill ha kvar. Nu kan vi fasa ut kärnkraften då vi fortsätter skapa alternativ energi.

Vi vill fortsätta att förnya tänk och se till att fler får jobb eller kan starta företag. Därför så vill vi fortsätta sänka kostnaderna för företagen och underlättat för att anställa. Man måste vilja och våga tänka nytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.