Julen står för dörren….

Jultalibanen i mig växer för var dag…
Jag är en julälskare och allt som hör julen till gör mig lycklig.
Tror att det beror på att jag är fostrad av en pappa och en mamma som gjorde allt de kunde för att vi skulle få uppleva fantastiska jular hemma i Golisen. Jag har lyckats föra arvet vidare till mina egna barn och ler glatt när även barnbarnen Alvina och Kaspian 3 år är och handlar med sin pappa och pekar ut tomtar på julmustflaskor, julgranar, pepparkaksburkar med glädje i rösten och glans i ögonen.
I helgen har Natali gjort tre kakdegar och vi har tillsammans gjort upp vilka kakor som ska bakas och vilka julgodisar som familjen vill göra. Jag har rullat in de julklappar som jag redan köpt. Julbakböckerna står nu på hyllan i köket och i fredags handlade jag 4 nya julmagasin. Idag tog vi fram alla 26 julskivorna med allt från Bing Crosby och Sinatra till Josh Groban och Diana Krall.
Så nu hoppas jag att snön kommer och vi får in rätt julstämning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.